PERHATIAN!!

Punya Asset tapi tak padduu?? Baru nak start dah bocor???

Jangan risau, kami ada jalan penyelesaian buat anda yang sudah lama tak Performce!!

MEMPERKENALKAN

FAKTA YANG PERLU ANDA TAHU ! ! KENAPA ANDA MUNTAH AWAL DALAM PERMAINAN!!!

Selepas ini tiada masalah untuk bertahan 1 - 2 jam untuk PERFORMCE

"Apa hukum berubat Zk4r?"

Wajib Berubat Jika Ada Masalah Atau Istri Minta Tapi Nak Dapat.Harus Jika Terlalu Lem4hh. Sunat Untuk Bahgiakan Rmah tngga- Ustaz Azhar Idrus

APA KATA PENGGUNA TENTANG PURE DHAB?

Dah try macam-macam produk, ini yang terakhir saya guna, Alhamdulillah sangat berpuashati
Dulu tak pernah jaga, bila tahu tentang kepentingan penjagaan zk4r, saya cuba Pure Dhab. dan sekarang dah macam muda-muda dulu, bini pon suka.
repeat oder dah dua kali, yang kenal barang je tau, memang terbaik produk ni, rugi tak beli.yang kondem2 tu abaikan je, dorg tak cuba lagi.
Isteri kata padat lain macam tak sama macam sebelum ni, boleh dayung 45minit, memang repeat order la, tak rugi pon demi istri.

Macam mana nak guna PURE DHAB ni?

Cara guna produk ini senang sahaja. Hanya memerlukan masa dan tenaga sedikit. Pastikan ada buat 30 minit sebelum nk onz!

INI ADALAH BUKTI PUREDHAB MENDAPAT KELULUSAN KKM

Berita Baik Untuk Anda Yang Order Sekarang!

Jika anda ORDER SEKARANG, kami berikan 70% diskaun untuk SET BERBALOI & juga Vita Plus vitamin untuk merawat masalah tidak tahan lama dan tidak keras!

VITA PLUS?? APA TU??

Vita Plus adalah vitamin yang membantu suburkan sperma lelaki, selain itu ianya dapat merawat urat-urat saraf kembali berfungsi. mari tengok apa feedback Vita Plus!!!

Bonus-bonus Gift Percuma ini diberikan hanya jika order di laman ini sahaja. Anda dapat semua bonus ini HANYA jika anda order sekarang sebelum masa offer tamat kurang 20 minit dari SEKARANG.​

Your Products

Product
Quantity
Price
SKU PD-001 (#81)
RM130.00
SKU PD-002 (#83)
RM190.00
SKU PD-003 (#85)
RM270.00

Billing details

Malaysia

Your order

Product Total
SKU PD-001  × 1 RM130.00
Subtotal RM130.00
Total RM130.00
  • COD

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

Of course boleh!PURE DHAB adalah produk berasaskan 100% MINYAK ASLI TANPA CAMPURAN dan sangat sesuai untuk semua ORANG.

Produk ini tak bahaya. Semua bahan-bahan yang digunakan adalah selamat untuk digunakan dan memiliki kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dengan nombor rujukan: NOT201004583K 

Produk ni sesuai untuk semua peringkat umur, 20 dan keatas

Insyallah, kebiasaan yang menggunakan akan merasakan perubahan pada diri selepas 3 – 7 hari

Produk ni tak bahaya. Tiada bahan campuran dan mematuhi piawaian dan peraturan kebangsaan melalui pensijilan dari Standard Global Services (SGS Malaysia) 

sebotol Pure Dhab tahan selama sebulan

Proses postage mengambil masa 1-5 hari bekerja bergantung kepada lokasi penerima. Biasanya 1-3 hari dah sampai. Sekiranya barang masih belum sampai selepas 5 hari, mohon hubungi customer service kami di +60125472298.

Sehari dua kali.

pagi dan malam

KesaNnya BERGANTUNG PADA INDIVIDU 1 – 2 JAM

2 Tahun selepas dibuka

SUPPORT
PUREDHAB HQ MALAYSIA

PHONE:017-989 0331

Copyright © 2020 Million Dinero Group (M) Sdn. Bhd.

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...